Over Mij
Hallo,

Ik ben Pien. Al vanaf dat ik groot genoeg was om zelf de oven aan te kunnen doen, bak ik taarten en cakes. Sinds een jaar of 3 ben ik me meer en meer gaan richten op het decoreren van taarten en cupcakes. In mijn producten en de bereiding daarvan kan ik mijn creativiteit en mijn liefde voor voedsel kwijt.

Het plezieren van iemand met een persoonlijke taart vervuld mij met trots. Wat ooit ontstaan is uit een uitdaging is gegroeid en ontwikkeld en nu.. nu is het hek van de dam. Cursussen, workshops en honderden taarten later vind ik het nog steeds erg leuk om te doen. Ik blijf proberen om mezelf te verbeteren en om elke taart nog mooier en leuker te zijn dan de vorige. De ultieme taart heb ik nog lang niet gebakken en of gedecoreerd.

Groetjes Pien

Over Commentaart

Commentaart is een klein bedrijf, wat zich langzaam heeft ontwikkeld vanuit een hobby. Ooit begonnen met een verjaardagstaart voor mijn dochter is uitgegroeid tot een volledig bedrijf.

Aangezien Commentaart een klein bedrijf is, is het raadzaam om op tijd een bestelling te plaatsen. Ik zal erg mijn best doen om een opdracht aan te nemen, maar helaas is er soms geen tijd. Om teleurstellingen te voorkomen raad ik dus aan om op tijd een bestelling te plaatsen.

Commentaart maakt niet alleen taarten en cupcakes, maar ook andere zoete en hartige lekkernijen en ook volledige sweet tables met zoet en hartig door elkaar. Mocht u informatie willen over wat Commentaart voor u kan betekenen kunt u altijd even contact opnemen. De contact gegevens staan op de contact pagina van deze site. Ik zal altijd proberen binnen 1 of 2 werkdagen terug te mailen/bellen.