Over Prijzen

De taarten van Commentaart kosten vanaf € 2.50 per persoon. De taart wordt dan standaard gevuld met een crème en een confituur naar keuze en bekleed met fondant. Het is ook mogelijk dat de taart met marsepein bekleed wordt, de kosten zijn dan € 3.75 per persoon. Voor luxere smaak combinatie's en grotere decoraties zoals, schoenen, een ledikant of boetseersels etc. geldt er een meer prijs. Bij de kleine hapjes staat een stuksprijs vermeld.

De kosten voor een bruidstaart zijn afhankelijk van het ontwerp. De persoonsprijs is vanaf € 3.75 per persoon. Mocht u interesse in een bruidstaart hebben dan kunt u altijd mailen met uw wensen. Een offerte op maat wordt dan zo spoedig mogelijk toegezonden.


Sweet Table

Deze wordt geheel naar kleur of thema gedecoreerd. In overleg zal er gekozen worden welke producten op de tafel geplaatst zullen worden. U kunt kiezen uit alleen zoete hapjes of om zoet en hartig te combineren. De Sweet Table wordt volledig kant en klaar afgeleverd, dus met servies en decoratie. Voor het servies goed wordt een borg gevraagd. Een Sweet table is te bestellen vanaf 10 personen. Bij een Sweet Table wordt er gemiddeld gerekend met 5 hapjes per persoon. Een definitieve prijs kan pas gegeven worden als duidelijk wordt welke producten gewenst worden en welk thema er gekozen wordt. De persoonsprijs ligt rond de € 25.00.


High Tea

Bij een High Tea wordt er gerekend met 3 zoete hapjes per persoon. Deze tafel wordt ook geleverd met servies goed. Voor het serviesgoed wordt een borg gevraagd. Een High Tea is te bestellen vanaf 10 personen. Een definitieve prijs kan pas gegeven worden als duidelijk is welke producten gewenst zijn. De persoonsprijs ligt rond de € 15.00.Hartige Cakepops

minimum van 10 stuks
per stuk ( 2 cakepops op 1 stokje) € 1.20
(gevuld met onder andere salami, paprika en kaas)  

Cupcakes

minimum van 10 stuks, keuze uit vanille of chocolade, prijs vanaf
Ongevuld met een fondant decoratie € 2.30
Gevuld met een fondant decoratie € 2.50
Ongevuld, maar met een (creme) toef € 2.20

Crazy Cupcakes

minimum van 10 stuks
Stroopwafel Delight € 2.75
Autumn Sweets € 2.75
Oreo Treats € 2.75
Mokka Sin € 2.75
Chocolate Raspberry € 2.75
Death by Chocolate € 2.75

Mini Cupcakes

minimum van 12 stuks, keuze uit vanille of chocolade
ongevuld met fondant decoratie € 1.75
ongevuld met toef en kleine fondant decoratie € 1.50

Gedecoreerde Koekjes

minimum van 10 stuks, keuze uit vanille of chocolade, prijs vanaf
per stuk € 2.00
individueel verpakt € 2.10

Push Cakes

minimum van 10 stuks
per stuk € 3.00