Taart
De taarten zijn gemaakt van een naturel biscuit met een vulling naar keuze. Biscuit deeg is een erg luchtig en licht deeg. De vulling maakt dus ook eigenlijk de taart. De luchtigheid van het biscuit komt mede doordat er geen boter in het beslag wordt verwerkt. Mocht u liever chocolade-biscuit willen hebben, dan is dat ook mogelijk. Deze wordt op dezelfde manier bereid als naturel biscuit dus is ook erg luchtig, wel zit er een zweepje chocolade smaak aan. De taart wordt verder versierd met fondant, maar sinds kort is het eventueel ook mogelijk om de taart te laten decoreren met marsepein.

Sweet Table
Een nieuwe trent op het gebied van verjaardagen en feestjes. Een tafel volledig gedecoreerd in een bepaald thema met bijpassende hapjes. De hapjes kunnen zoet en of hartig zijn. Bij een Sweet table wordt er meestal gerekend met 5 hapjes per persoon.

High Tea
Een High Tea; een tafel vol met lekkere zoete hapjes. Deze worden natuurlijk neergezet op mooi serviesgoed. Op deze manier creër je een luxe tafel. Bij een High Tea wordt er meestal gerekend met 3 hapjes per persoon.

Push cakes
Pushcake zijn eigenlijk kleine taartjes in een koker. De plastic koker wordt gevuld met stukjes biscuitdeeg en laagjes vulling.


Koekjes
De koekjes worden gemaakt van een stevig deeg. Koekjes zijn standaard leverbaar in de smaken vanille of chocolade. Deze koekjes worden versierd met royal icing; een hard suikerlaagje. De koekjes kunnen ook op een stokje geplaatst worden; de koeklolly's. Deze koekjes zijn dan wel wat dikker in verband met het plaatsen van het lollystokje.
Cupcakes

Cupcakes zijn kleine cake-achtige gebakjes. Deze kunnen gevuld worden met een jam of een crème. Hierna worden ze versierd met fondant of met een toef crème. Ik experimenteer graag met smaken en heb nu zelfs crazy cupcakes. Dit zijn de wat luxere cupcakes. Hartige cupcakes zijn ook leverbaar.

Workshops
Er zijn verscheidene workshops mogelijk. Op dit moment is het mogelijk om een workshop boltaartje bekleden en of cupcakes versieren te volgen. Deze worden op in het atalier in Badhoevdorp gegeven, of op lokatie. Ook is het mogelijk dat Commentaart bij een kinderfeestje komt helpen. In onderling overleg kan er dan gekozen worden welke workshop mogelijk is. Voor verdere informatie voor workshops kunt u kijken op www.facebook.com/commentaart1, of even mailen via de contact pagina.